The Dweller ✅ 69

 2016, by Villainous Games

Güzel, kısa ve eğlenceli. Carrion'u hiç oynamadım fakat gördüğüm kadarıyla onun daha primitif bir hali gibi duruyor bu oyun. Çok bir şey vaat etmiyor, çok bir şey sunmuyor fakat hiç sıkıcı da olmuyor. Oyunlarda güçlü varlıkları oynamak genelde çok basitleşebileceği için kaçılan bir seçimdir. Fakat burada bu gücü küçük düşürmeden onun yerine bir takım mekanikler ile engelleyen oyun istese de istemese de iyi bir eğlence seviyesini yakalıyor. 

Light Puzzle diyebileceğim dizayn seçimleri ile oyunda tutan ve sıkmayan bir oynanış sunulmuş. Ayrıca gene hiç vaat etmemesine rağmen derinleştirilirse iyi bile olabilecek, genişleme potansiyeli yüksek olan bir hikayesi de var. Hikaye sunumu da oyunun genel havasına çok uygun. Evet biraz yüzeysel bir hikaye en nihayetinde fakat kesinlikle kötü değil. 

Ağzımdaki tek kötü tadı da son seviye verdi. Daha bir boss savaşı, ayrıca da zor bir boss savaşı bekliyordum aslında fakat onun yerine ne olduğunu pek de anlamadığım, kazanma şansımın olmadığı bir sonla karşılaştım. İkinci bir oyuna uygun bir son doğru ama daha iyi kotarılabilirdi gibi. İkinci bir oyun gelir mi sorusu ise muamma, 2017 yılından beri forumlarında mesaj bile atılmamış. Eğlendik be usta.


69
16.12.2020

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Magicka ❌

Hangover ✅ 64

Undecember ❌