Adı yok, namı var. "Sadece ölüler görür." (PALA - BEDİR - KRAL FARUK) ✅ 63

 21.03.2019, by Kurtlarr Vadisi, 9:58

Bunun yazısını niye yazıyorum dedirtecek videolardan fakat üzerine yazmaya değer olanlar kadar, değmeyenlerde bu sayfalar için önemli çünkü bir tüketme alışkanlığının resmini de çekmeye çabalıyorum. 

Kurtlar Vadisi Türk televizyon tarihindeki en ikonik karakterlere sahiptir diyebilir miyiz? Sanki diyebiliriz gibi ben bile hiç izlemediğim halde her karakterle alakalı pek çok bilgiye sahipmişim gibi geliyor. Tüm ön plandaki karakterler bizim toplumun aklına kazınsın diye modifiye edilmiş durumdalar. Acaba üzerine tez yazan falan var mıdır bir ara bakmalı. En olmadı artık şu diziyi ben izlemeliyim. 

Pala da harbiden aşırı ama aşırı ikonik bir yanımsı karakter. Çünkü her şeyiyle öyle olmak için modifiye edilmiş. Gözlükleri, bıyıkları, kıyafeti, diyalogları, tam türk toplumu için oluşturulmuş normal gibi duram ama aşırı cool, mafyatik ve tehlikeli adam karakteri. Ha keza dizideki neredeyse herkes de böyle karakterler ama bu daha bir göze batıyor. Bi kere kendine özgü bir kodu var çok basit bile olsa, o gözlükler çıkmayacak aga. Video da fena değil işte. 


63
01.03.2021

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Magicka ❌

Hangover ✅ 64

Undecember ❌