Broxh gets a visit from Auntie Jacinda Ardern ✅ 100

 07.09.2020, by Broxh, 19:01 


Bu video pek çok açıdan aşırı ruha iyi gelen bir konumda. Jacinda hanım çok insan ve bir politikacıdan beklenmeyecek kadar samimi biri (tabi bunun ne kadarı gerçek ne kadarı rol bilme ihtimalim yok ama harbiden öyle bir insan gibi), Broxh zaten platformun en kalpten adamı, ortadaki iş aşırı güzel ve emek dolu, arkadaki ağaç ilkbaharın sıcak ama hafif rüzgarlı bir akşamüstü gibi sallanması. Yani çok ama çok tatlı bir video. 

Ki sadece ruha iyi gelen değil bence üzerine çokça düşünülmesi gereken de bir video. Her ne kadar ziyaret politik bir amaçla ortaya çıksa da Jacinda Ardern'e bakınca çok ütopik bir dünyanın çok ütopik bir liderini görüyor gibiyim. Güç sahibi olduğu için kendini özel görmeyen hatta sahip olduğu güce sorumluluk bilinci ile yaklaşan, şu 19 dakika gibi kısa bir sürede samimiyet, iyilik, komiklik ve en önemlisi insanlığını gösteren ve bunlara ek olarak tutku, sorumluluk ve idealistliğini de gösterebilen, bilmeyince bilmiyorum diyen, doğru mu yanlış mı diye sorabilen, en ufak hareketinin bile bir ülkenin yöneticisi olarak ne kadar değer arzettiğinin bilincinde olan ve bu sebepten yanlış yapmaktan söylemekten korkan, aşırı ama aşırı ütopik bir yönetici. Ama gel gör ki böyle biri sadece 19 dakikalığına da olsa var ve tüm insanlar, tüm halklar neden kendi yöneticilerinden böyle bir şey istemiyorlar bir türlü anlayamayacağım şu kısa hayatımda.

Bunun yanında videonun amacı hiç ama hiç olmamasına rağmen bir ASMR havası da yok değil. Zaten bu kadar ruha iyi gelen diye nitelediğim bir videonun insanı rahatlatmaması beklenemezdi. Ürün o kadar güzel ve asıl önemlisi insanlar o kadar samimi ki oradaki kişilerden biri benmişim gibi, o toteme dokunan benmişim gibi, sanki o hafif meltem benim yüzüme vuruyor gibi düşünmeden edemiyorum. Bu video izlediğim en iyi şeylerden biri kesinlikle. (Sondaki misafir uğurlama konuşmaları bile o kadar mükemmel ki çıldıracağım.)


100
28.02.2021

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Magicka ❌

Golden Compass ✅ 78

Hangover ✅ 64